Hoger beroepsonderwijs verpleegkunde

Op 1 september 2013 startte Hast HBO5 Verpleegkunde met een satellietopleiding HBO5 Verpleegkunde in WICO campus Sint-Maria.

 

Op onze campus wordt het eerste jaar van deze driejarige opleiding aangeboden. Na het eerste jaar kan je de overige modules volgen in Hast campus Salvator (Hasselt).

De opleiding in Neerpelt

  • Opleiding HBO5 Verpleegkunde modules Initiatie Verpleegkunde en verpleegkundige basiszorg (eerste jaar van driejarige opleiding)
  • 1 instapmoment: 1 september
  • lessen gaan op maandag door in campus Salvator Hasselt, op dinsdag, donderdag en vrijdag in campus Sint-Maria Neerpelt.
  • tijdens lesperiodes op woensdag vrije dag

Waarom kiezen voor het HAST verpleegkundige

De school HAST HBO5 verpleegkunde is een school met een hart voor hun studenten waar we op een heel gemoedelijke manier met elkaar omgaan, maar het aandacht en respect voor elkaar. Leerkrachten staan steeds klaar om je te helpen, vragen te beantwoorden, advies te geven of gewoon voor een babbel. 

 

We streven ernaar dat je je snel thuis voelt in onze school! 

Stageplaatsen

Als school willen we je zoveel mogelijk praktijkervaring laten opdoen in verschillende instellingen. Daarom bieden wij stageplaatsen aan in heel Limburg en daarbuiten. Je kan je voorkeur doorgeven en in de mate van het mogelijke houden we hier rekening mee. Wil je weten of we een aanbod hebben in jouw regio? Kijk dan even op onze site of vraag inlichtingen in de school. Weet ook dat we jaarlijks nieuwe stageplaatsen bij krijgen.

Inschrijven en informeren in HAST Verpleegkunde

Inlichtingen en/of inschrijvingen kunnen bekomen worden in HAST Verpleegkunde:

Sint-Maria maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap