Infomomenten WICO Pelt

Openschoolweekend eerste jaar

In het laatste weekend van april kunnen leerlingen die eind juni de lagere schoolpoort achter zich dichttrekken kennis komen maken met het studieaanbod dat we vanaf september op de Juniorcampus zullen aanbieden. We zullen bij die gelegenheid ook de nieuwbouw kunnen openstellen en hopen dan op al uw vragen een bevredigend antwoord te kunnen geven.

  • zaterdag 25 en zondag 26 april van 14-18u - Juniorcampus - Stationsstraat 25

 

 

Infomomenten tweede middelbaar

Donderdag 19 maart kunnen ouders van onze huidige eerstejaars kennis maken met het studieaanbod voor het vernieuwde tweedejaar dat volgend schooljaar ingevoerd wordt. De leerlingen krijgen deze uitleg in de eerste week na de paasvakantie.

  • donderdag 19 maart om 19.30u - Juniorcampus - Stationsstraat 25

 

Alle leerlingen die er straks het eerste jaar op hebben zitten - ook wie niet op WICO les heeft gevolgd - moeten eind juni een 'basisoptie' kiezen voor het tweede jaar.

Op vrijdag 24 april kunnen zij zich samen met hun ouders laten informeren over alle mogelijkheden die wij op de Juniorcampus zullen kunnen aanbieden. 

  • vrijdag 24 april van 16-19u - Juniorcampus - Stationsstraat 25

 

 

Infomomenten bovenbouw

WICO 'dinsdagt'

Welke richtingen kunnen leerlingen volgend schooljaar binnen de drie domeinscholen van WICO in Pelt volgen? Welke keuzes kunnen zij maken?

Drie opeenvolgende dinsdagen organiseren we een WICO-in, een doorlopende markt met infostands per domein en per studierichting.

Op elke campus zullen alle richtingen die er binnen Pelt worden aangeboden, worden voorgesteld.

  • dinsdag 21 april van 19.30-21u - campus Neerpelt - Stationsstraat 74
  • dinsdag 28 april van 19.30-21u - campus TIO - Dorpsstraat 91
  • dinsdag 5 mei van 19.30-21u - campus Overpelt - Ursulinenstraat 13

 

Infodag campus Neerpelt / Overpelt / TIO 

Op zondag 17 mei kan je op de drie Peltse bovenbouwscholen terecht voor een kennismaking met de locatie én gerichte info over het studieaanbod. 

  • zondag 17 mei van 10-18u op campus Neerpelt, Overpelt en TIO

Sint-Maria maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap